MijnSysteem abonnement

MijnSysteem Abonnement

Fiducie Online werkt met abonnementen. U betaalt eenmalig voor de ontwikkeling van de website en daarna jaarlijks voor het gebruik van MijnSysteem. Hosting en domeinregistratie vallen niet binnen het abonnement, maar worden apart in rekening gebracht, zie hosting.

Een abonnement op MijnSysteem geeft recht op de volgende diensten:
  • Gebruik van MijnSysteem
  • Ondersteuning per e-mail en telefoon
  • Dagelijkse backups (database)
  • Garantie op werking MijnSysteem
  • Gratis update software bij serverupgrades
Het MijnSysteem abonnement loopt voor een minimale periode van 2 jaar en start altijd op 1 januari. Indien u tijdens het jaar 'instapt', betaalt u alleen voor de resterende maanden afgerond in uw voordeel (vanaf de eerstvolgende maand). Het abonnement wordt na afloop van de twee jaar jaarlijks stilzwijgend verlengd, echter kunt u opzeggen t/m de laatste dag van het jaar.

Abonnementskosten

Het jaarlijkse abonnementsbedrag voor MijnSysteem bedraagt 10% van de ontwikkelingskosten van uw website. Indien u achteraf extra modules voor uw website bestelt, zal de abonnementsprijs worden verhoogd met 10% van de aanschafprijs van deze extra modules.

Ontbinding

Na een looptijd van twee jaar heeft u als abonnee het recht om de overeenkomst te ontbinden. Denk eraan dat u opzegt vóór 1 januari. Na opzegging vervalt het recht op het gebruik van MijnSysteem en alle bijbehorende service. De website zelf blijft wel in uw bezit en ook de databaseinhoud in zijn bevroren toestand.