Sterke teksten door Fiducie Online

Copywriting

Internet is een vluchtig medium. Het is niet gemakkelijk om de aandacht van bezoekers te trekken, en deze vervolgens vast te houden. De mate waarin dit lukt rust grofweg op een drietal pijlers, te weten inhoud, gebruikersgemak en vormgeving.

Inhoud neemt hier altijd de eerste plaats in. Het spreekwoord is niet voor niets 'van een mooi bord kun je niet eten'. Met vormgeving alleen red je het niet. Vormgeving is belangrijk, maar dient een ondersteunende rol in te nemen. In de eerste plaats is er een verhaal te vertellen.

Vooral in het MKB is inhoud het ondergeschoven kindje. Detaillisten hebben vaak geen groot budget en willen vooral maar een mooie website hebben, om zich te onderscheiden van de concurrentie. De inhoud komt niet zelden zelfs pas achteraf in beeld!

sterke teksten

Zodra u overtuigd bent van het belang van de inhoud, kan Fiducie Online u helpen bij het vormen van sterke teksten, of u doorverwijzen naar een ander goed tekstbureau. In het ideale geval wordt er pas begonnen aan de bouw van een website, zodra de inhoud is bepaald.