Projecten Fiducie Online

Website en logo Snelfunderen.nl

Fiducie Online ontwierp de huisstijl en ontwikkelde de website voor Snelfunderen.nl BV, een nieuwe speler op de markt van schroeffundering.

Schroeffundering is een betrekkelijk nieuwe methode om te funderen. Hierbij worden geen palen in de grond geslagen en er wordt geen beton gebruikt. In plaats daarvan worden lange schroeven in de grond gedraaid, waarop talloze toepassingen gemonteerd kunnen worden. Deze methode is snel en goedkoop.

In samenspraak met de oprichters van Snelfunderen.nl is voor de huisstijl gekozen voor een herkenbare kleur voor de bouwsector: geel. We wilden ook de werking van schroeffundamenten vangen in het logo, omdat deze techniek nog vrij nieuw is en onbekend bij het grote publiek.

De website is gemaakt met behulp van Wordpress. We hebben als basis een mooi responsive thema gebruikt (responsive: geschikt voor alle verschillende formaten schermen). Dit thema is natuurlijk fors aangepast om alles te laten aansluiten op de specifieke wensen van deze klant. De website is geoptimaliseerd om te concurreren in Google.

Naast het logo was er ook behoefte om de verschillende toepassingsgebieden van Snelfunderen.nl visueel te maken. Daarop ontwierp Fiducie Online onderstaande icoontjes die - evenals het logo - in vector-formaat zijn opgeleverd. De icoontjes zijn naast de website ook 'groter' ingezet voor de bedrijfsvoertuigen.


Tot slot zijn ook de visitekaartjes van Snelfunderen.nl door Fiducie Online ontwikkeld.

Neem een kijkje op de website van Snelfunderen.nl

Overige projecten (30)

Website en logo voordeligeoverkapping.nlWebsite en logo Snelfunderen.nlWebsite en logo TechGardenFormulierentool QbuzzPresentatiemateriaal 4CUnitytoon alles...