Webdesign door Fiducie Online

Webdesign

De aandacht van de gebruiker is een kostbaar goed. Vooral op het internet is deze aandacht niet zo gemakkelijk vast te houden. Het ontwerp van uw website speelt hierin een cruciale rol. Een slecht en storend webdesign kan er immers voor zorgen dat de bezoeker uw website niet serieus neemt en afhaakt. De inhoud van uw website is nog niet eens in beeld geweest.

Om de inhoud over te brengen zal er dus een goede visuele ondersteuning nodig zijn. Een ontwerp dat niet van de inhoud afleidt, maar de inhoud ondersteunt. Een webdesign dat bijdraagt aan een rustige indeling en de aandacht van de bezoeker in de juiste volgorde door de site loodst. De inhoud van de website komt zo meer tot zijn recht.

Uiteindelijk roept een ontwerp een bepaald gevoel op, en dat gevoel moet gewoon 'kloppen'.

Hier volgen enkele voorbeelden op het gebied van webdesign, vormgeving en ontwerp waarmee Fiducie Online u van dienst kan zijn:
  • ontwerp van uw logo en/of huisstijl
  • ontwerp van uw website
  • ontwerp van uw nieuwsbrief
  • ontwerp van uw e-mailhandtekening
  • ontwerp van uw online advertentie
  • ontwerp van buttons
  • ontwerp van de interface van programma’s

Netwerk

Naast de eigen capaciteit kan Fiducie Online altijd terugvallen op een groot netwerk van jonge, enthousiaste vormgevers en dtp-ers. Ons kent ons.

DTP

Fiducie Online profileert zich liever niet als ontwerper van drukwerk, hoewel een opdracht voor print zo nu en dan nog wel eens voorkomt. Drukwerk is een vak op zich en er worden vaak hoge eisen gesteld door drukkers. Fiducie Online richt zich liever op vormgeving voor het internet en de bijbehorende techniek. We kunnen u natuurlijk wel in contact brengen met de juiste mensen of zelf het drukwerk uitbesteden.